Parhaat puitteet

 

Suomen Koripallomaajoukkueen Kannattajat ry on Susijengin kannattajien 19.10.2013 Lahdessa perustama kannattajayhdistys, jonka päätarkoitus on edistää Suomen koripallomaajoukkueen kannatusta.

Toiminnan tavoitteena on olla maajoukkueen kuudes pelaaja ja siivittää joukkue pelaamaan sen menestyspotentiaalin ylärajoilla. Lisäksi pyrimme kokoamaan maajoukkuetta kannattavat henkilöt yhteen ja tarjoamaan heille yhteisöllisyyttä ja elämyksiä.

Toimimme yhteistyössä Suomen Koripalloliiton kanssa ja pyrimme näin takaamaan jäsenillemme parhaat mahdolliset puitteet maajoukkueen seuraamiselle.  Susijengin kotiotteluissa Koripalloliitto varaa yhdistyksemme käyttöön oman fanikatsomon jonka koko kasvaa jäseniemme aktiivisuuden mukaan.

Jo yli 3000 jäsentä!

Hiljattain teetetyn kyselyn mukaan kannattajayhdistyksemme on Suomen toiseksi suurin edellään ainoastaan Liiga-Tappara Fan Club ry! Olemme nopeasti nousseet yhdeksi suurimmista ja jäseniä on nyt jo yli 3000.

Pyrimme myös mahdollistamaan matkan kaikkiin maajoukkueen vierasotteluihin jäsenillemme. Mikäli ryhmämatkan järjestäminen ei ole mahdollista (mm. vähäisen osanottajamäärän johdosta), pyrkii yhdistys avustamaan otteluun lähteviä jäseniään matkavalmisteluissa.

Hyvään kannattajakulttuuriin kuuluu myös yhteistyö vastustajan kannattajien kanssa.

Yhdistys pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja tarjoamaan lisää etuja jäsenilleen. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki Suomen maajoukkueesta kiinnostuneet!

veikkaus  Pelimatkat_transparent  mekanismi

Yhdistyksen tavoitteet

  1. Haluamme olla Euroopan paras koripallomaajoukkueen kannatusryhmä koti- ja vieraskentillä.
  2. Koripallomaajoukkueen kuudes pelaaja, joka siivittää joukkueen pelaamaan sen menestyspotentiaalin ylärajoilla.
  3. Tavoitteena on tuoda kaikkiin miesten arvokisoihin tuhansia kannattajia.
  4. Koripallon ja sen fanikulttuurin tunnettuuden kasvattaminen Suomessa yhteisöllisesti ja positiivisesti.
  5. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää fanitapahtumia, kokouksia ja antaa infoa toiminnastaan, sekä mahdollistaa omakustannushintaisia matkoja maajoukkueen vieraspeleihin ja arvokisoihin

 

Liity jäseneksi
 

Susijengi fanit / ©Ville Vuorinen / NO UNPAID USE ALLOWED /