Suomalaisen koripalloilun puolesta

 

jengi3

Voit tukea Suomen Koripallomaajoukkueen Kannattajat ry:tä ja olla osana tekemässä jotain suurta! Teemme hartiavoimin töitä ollaksemme Euroopan paras koripallomaajoukkueen kannatusyhdistys ja tähän on kaikki apu tarpeen.

Pyrimme  jatkuvasti kehittämään toimintaamme  ja tarjoamaan lisäetuja jäsenillemme. Omalla panoksellasi voit tukea tätä tärkeää työtä ja auttaa meitä kannustamaan Susijengiä entistä kovempiin suorituksiin.

Toimintaamme tukee tällä hetkellä jo toistakymmentä eri yritystä eri puolella Suomea. Kaikki Suomen koripallomaajoukkueesta kiinnostuneet toimijat ovat tervetulleita yhteistyökumppaniksemme.

Lähde mukaan jo tänään

Ainoastaan mielikuvitus on rajana, mikäli haluat lähteä tukemaan Susijengin faneja! Yhteistyökumppaneidemme kirjo on laaja ja halutessasi keksimme varmasti sinulle sopivan tavan olla mukana luomassa Suomalaiselle koripallolle parempaa tulevaisuutta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerro meille millä tavalla haluat osallistua yhdistyksen tukemiseen.

Ota yhteyttä

 

 

jengi1

 MEN_SHAKING_HANDS

Lahjoittamalla viralliseksi yhteistyökumppaniksi

Jäsenkategoriat eivät oikeuta erityiskohteluun, mutta auttavat yhdistystämme toiminnan pyörittämisessä. Lahjoitettuja varoja käytetään yhteisiin bussikuljetuksiin, junakuljetuksiin, fanipaitojen- ja huivien kilpailukykyiseen valmistukseen.

Käyttämämme faniliput, rummut, tifot sekä muut lakanat maksetaan yhdistyksen varoilla ja näihin liittyen lahjoitukset ovat tärkeässä osassa.

Lahjoittamalla Platinum -jäsenyyden 1000€ voimme keskustella näkyvyydestä fanituotteissamme ja lakanoissa. Maksaessasi Platinum -jäsenyyden, yrityksesi logo laitetaan kotisivuille.

Yhdistyksen tilinumero on: FI8531311001254147
Saaja: Suomen Koripallomaajoukkueen Kannattajat ry

 

Jäsenkategoriat

 

Platinum -jäsen

 

platinum

 Hinta: 1000 €

Olet virallinen yhteistyökumppanimme

Kulta -jäsen

 

kulta

Hinta: 500 €

 

 

Hopea -jäsen

 

hopea

Hinta: 250 €

Pronssi -jäsen

 

pronssi

Hinta: 100 €