Susijengifanien fanituotteet myy jatkossa uusi yhteistyökumppanimme Korispiste. Korispiste on koripalloilun erikoisliike, josta löytyy erittäin monipuoliset tuotevalikoimat niin harrastamiseen kuin fanitukseenkin. Korispisteellä on sekä verkkokauppa – www.korispiste.fi, että myymälä Helsingissä Malmilla – Malminkaari 9, 00700 Helsinki.

 Yhdistyksemme omat viralliset fanituotteet, eli 6th player pelipaita, sekä kaulaliinat ovat nyt siis saatavilla Korispisteestä. Lisäksi heillä on myynnissä muita Susi- ja Suomi tuotteita.

Susijengifaneille alennuksia Korispisteeseen

Kuulumalla susijengifaneihin saat Susijengifanien omista fanituotteista 15% alennuksen niiden normaalihinnasta. Lisäksi Korispiste tarjoaa 10% alennuksen muista normaalihintaisista myymälätuotteista niin myymälässä kuin verkkokaupassakin. Alennus ei koske seurojen omia seurahintaisia tuotteita, eikä muita mahdollisia yksittäisiä poikkeuksia.

 Korispiste

 

Asioidessasi Korispisteen myymälässä, näytä jäsenkorttiamme. Saadaksesi alennuksen Korispisteen verkkokaupasta, toimi seuraavasti:

Susijengifanien alennukset ovat voimassa vain Korispisteen myymälässä ja verkkokaupassa. Korispisteen myyntipisteillä tapahtumissa (mm. maaottelut, turnaukset, yms tapahtumat) myyntituotteista ei saa erikoisalennuksia.

Korispisteellä on oikeus tarkistaa jäsenyytesi Susijengifaneissa.